Hvordan logger jeg på mitt webhotell?

Sist oppdatert den April 22, 2018 18:43 av Bjørn Ove Kristiansen

Et webhotell har typisk følgende innloggingsmuligheter:

1. Kontrollpanelet:
    Dette er administratorområdet for kontoen. Innlogget i kontrollpanelet kan du opprette eller endre e-postadresser, databaser, FTP-brukere og mer. Det er normalt bare én kontrollpanelinnlogging for hver konto. Kontrollpanelet finner du på kontrollpanel.egoria.no
  2. FTP:
    FTP benyttes til å laste opp filer til ditt webhotell. FTP-adressen til ditt webhotell er ftp.dittdomene (erstatt "dittdomene" med ditt faktiske domenenavn. Hvis domenet f. eks. er "minhjemmeside.no" blir FTP-adressen "ftp.minhjemmeside.no")
  3. Webmail:
    Webmail er et verktøy for å sjekke -post via nettleseren. Webmail finner du på webmail.egoria.no

Hva med brukernavn og passord?

Brukernavn og passord til kontrollpanelet og FTP blir alltid sendt til kontohaver pr. e-post når kontoen opprettes. For webmail er brukernavnet lik selve e-postadressen og passordet har man valgt selv når e-postadressen ble opprettet.

Jeg har mistet mitt brukernavn og/eller passord

Dersom du har mistet brukernavnet eller passordet til ditt webhotell eller FTP, kan du bestille nytt ved å kontakte kundeservice. Vi utsteder passord fortløpende, men gjør oppmerksom på at det i noen fall kan ta inntil 24 timer å generere nytt passord.

Om du har mistet passordet som behøves for å sjekke e-posten din, kan du selv sette nytt passord ved å logge inn i ditt kontrollpanel. Se følgende artikkel for mer informasjon.