Hvordan logger jeg på mitt webhotell?

Sist oppdatert den October 13, 2018 16:50 av Bjørn Ove Kristiansen

Et webhotell har typisk følgende innloggingsmuligheter:

  1. Kontrollpanelet:
    Dette er administratorområdet for kontoen. Innlogget i kontrollpanelet kan du opprette eller endre e-postadresser, databaser, FTP-brukere og mer. Det er normalt bare én kontrollpanelinnlogging for hver konto. Kontrollpanelet finner du på kontrollpanel.egoria.no
  2. FTP:
    FTP benyttes til å laste opp filer til ditt webhotell. FTP-adressen til ditt webhotell er ftp.dittdomene (erstatt "dittdomene" med ditt faktiske domenenavn. Hvis domenet f. eks. er "minhjemmeside.no" blir FTP-adressen "ftp.minhjemmeside.no")
  3. Webmail:
    Webmail er et verktøy for å sjekke -post via nettleseren. Webmail finner du på webmail.dittdomene (erstatt "dittdomene" med ditt faktiske domenenavn)

Hva med brukernavn og passord?

Brukernavn og passord til kontrollpanelet og FTP blir alltid sendt til kontohaver pr. e-post når kontoen opprettes. For webmail er brukernavnet lik selve e-postadressen og passordet har man valgt selv når e-postadressen ble opprettet.

Jeg har mistet mitt brukernavn og/eller passord

Dersom du har mistet brukernavnet eller passordet til ditt webhotell eller FTP, kan du bestille nytt ved å kontakte kundeservice. Vi utsteder passord fortløpende, men gjør oppmerksom på at det i noen fall kan ta inntil 24 timer å generere nytt passord.

Om du har mistet passordet som behøves for å sjekke e-posten din, kan du selv sette nytt passord ved å logge inn i ditt kontrollpanel. Se følgende artikkel for mer informasjon.