Hvordan gjøres overflyttingen av mine data?

Sist oppdatert den October 07, 2018 19:25 av Bjørn Ove Kristiansen

Vi gjør alt vi kan for at flyttingen av dine data ikke skal medføre problemer for deg. Du vil få tildelt en tentativ dato for når vi starter flytting av din konto, og såfremt det ikke skjer endringer, så vil prosessen fra vår side være som beskrevet under:

  • Ca. 72 timer før angitt flyttedato kopierer vi e-post, nettsider og databaser til ny server
  • På flyttedato peker vi om ditt domenenavn
    • Dersom ditt domenenavn ikke ligger hos Egoria, eller du har valgt å benytte egne DNS-tjenere, må du selv peke om ditt domenenavn. Ta kontakt med kundeservice for å gjøre en avtale om tidspunkt
  • Etter ompeking vil vi foreta ny synkronisering av databaser og e-post mellom gammel og ny server. Denne synkroniseringen kan ta inntil 72 timer.

Vi ber derfor om at du i denne perioden unngår å gjøre endringer på ditt nettsted, laste opp nye filer, opprette nye e-postadresser, endrer passord på eksisterende e-postadresser osv.

Dersom du har et spesielt aktivt nettsted med mye fil- eller databaseaktivitet, eller dersom du har behov for å kunne opprette e-postadresser i perioden flyttingen er planlagt, anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice før vi gjennomfører migreringen!