Data som ikke blir migrert til nytt kontrollpanel

Sist oppdatert den October 14, 2018 16:16 av Bjørn Ove Kristiansen

Dessverre er det ikke alle tjenester som er mulig for oss å få med oss over på den nye plattformen. Vi ber derfor om at du er spesielt oppmerksom på følgende i forbindelse med flytting av dine data:

  • E-postlister: Svært få av våre kunder benytter e-postlister, og denne funksjonaliteten var dessverre ikke mulig å få med seg over i vårt nye kontrollpanel. Dersom du benytter denne funksjonen kan det være lurt allerede nå å ta backup av listedeltakere. Tjenesten vil bli avviklet ved flytting av dine data.
  • Adresselister og innstillinger i webmail: Vi får dessverre ikke automatisert migrering av adresselister og innstillinger i webmail. Om adresselisten er viktig for deg, så anbefaler vi at du eksporterer denne fra din webmail allerede nå ved å benytte webmailens eksportfunksjon. Ta kontakt med kundeservice dersom du er usikker på hvordan dette gjøres
  • DNS-oppføringer: Vi vil migrere de fleste DNS-oppføringer, men oppføringer som ikke var støttet i det gamle kontrollpanelet (typisk SRV-records og veldig lange TXT-records) ble manuelt lagt inn av oss. Slike oppføringer har vist seg i enkelte tilfeller å ikke følge med over automatisk, og de må dermed legges inn igjen manuelt i nytt kontrollpanel. Det samme gjelder DNS-oppføringer som eventuelt er lagt inn på aliasdomener (alle typer). Dette kan du altså gjøre selv, men kundeservice vil naturligvis bistå ved behov.