Hvordan oppretter jeg e-postadresser

Sist oppdatert den April 22, 2018 18:44 av Bjørn Ove Kristiansen

1. Logg inn på http://kontrollpanel.egoria.no, med tilsendt brukernavn og passord.

2. Klikk på ikonet "E-mail".
3. Klikk på lenken "Setup new e-mail"
4. Følgende informasjon må angis:
- Sett et kryss i boksen "Mailbox"
- Skriv inn passord i feltet "Password"
5. Klikk på knappen "Submit". E-postadressen er nå satt opp.

Sjekk av e-post

Når du nå skal sjekke e-post, så kan det gjøres på to måter:

1. Ved hjelp av et program som du installerer lokalt på din datamaskin, f. eks. Microsoft Outlook eller Mozilla Thunderbird, eller
2. Ved bruk av webmail på webmail.egoria.no

Når du logger inn på e-postserveren, husk da at hele e-postadressen må benyttes som brukernavn.