Driftsforstyrrelser 05.09.18

Sist oppdatert den September 05, 2018 21:55 av Harald H.

Et strømbrudd medførte nedetid på våre tjenester ca. kl. 0230. De fleste av våre kunder fikk tjenesten tilbake klokken 0730, mens et lite antall kunder opplevde nedetid frem til ca. klokken 1000.

Strømbruddet gjorde det nødvendig å gjenopprette data fra backup, og som en konsekvens har noen av våre kunder hatt problemer med å få tilgang til e-post, samt at nettsider kan være utilgjengelig. Dette henger sammen med at passord har blitt nullstilt.

For å løse dette problemet, gjør følgende:

1. Logg inn i ditt kontrollpanel med ditt administrator brukernavn og passord. Har du ikke dette, kan det bestilles fra innloggingssiden
2. FOR E-POST: til den berørte e-postadressen og sett nytt passord.
3. FOR PHP/DATABASEDREVNE NETTSIDER:  Gå til aktuell database og oppdater den med det passordet din webapplikasjon bruker. Sjekk også at rett PHP-versjon benyttes

Som et resultat av dette driftsbruddet gikk også Egorias nettsider ned. Vår supporttelefon var betjent gjennom dagen og vi beklager de ulemper hendelsen har medført for våre kunder.